SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

00.00

ORDER LIST

Skip to Content

Over

ISAFRINA is een artistieke bedrijf die henna en make-up services biedt aan vooral (toekomstige) bruidjes. Het bedrijf is in 2019 opgericht en de naam ISAFRINA is afkomstig van mijn naam Safrina. Ik ben een professionele henna en make up artiest van Surinaamse afkomst die haar passie in de artistieke wereld ruim 18 jaren terug heeft ontdekt.

Mijn passie

Mijn passie is vooral voortgekomen uit de zoektocht naar rust en ontspanning. Zoals een kunstenaar zijn rust opzoekt in zijn kunst heb ook ik mijn rust gevonden in het tekenen van patronen met de henna paste. Het feit dat tekenen in mijn genen zit heeft ook mogen bijdragen aan mijn passie voor het zetten van henna. Op 16 jarige leeftijd heb ik kennisgemaakt met mijn eerste henna cone en op mijn 19de heb ik mijn eerste bridal henna boeking gehad. Al jaren heb ik overwogen van mijn passie mijn werk te maken en eindelijk was het zover.

Mijn werk

In 2019 heb ik de eerste stap gezet en professionele henna trainingen gevolgd bij de welbekende henna artiest Ash Kumar van Engeland. Ash Kumar staat bekend om zijn unieke henna designs en zijn samenwerking met vele bollywoodsterren zoals Sha Rukh Khan, Deepika Padukon, Aamir Khan, Akshay Kumar, etc. Sinds november 2019 ben ik officieel een PRO AK Henna artiest. In 2020 was het tijd voor de tweede stap en dit was het volgen van een visagie opleiding zodat ik mijn klanten eersteklas bruidsdiensten kan bieden.

Mijn services zijn niet alleen beperkt tot bruidjes, maar ook voor party make up en hennadiensten bent u terecht bij ISAFRINA. Benieuwd naar deze diensten, neem dan een kijkje op mijn pagina over Bridal Henna Artist & Bruids Make-Up Services.

Safrina Algoe

Vragen? Neem vrijblijvend contact met me op voor een afspraak

CONTACT OPNEMEN
to-topto-top
Open chat
Hallo 👋 Kan ik je ergens mee helpen? 💃💅💄🧜‍♀️