SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

00.00

ORDER LIST

Skip to Content

Bruidshenna voor bruiloften & feesten

Trouwen met bruidshenna

‘Ik heb Ja gezegd.’ Uw trouwdag. Een van mooiste dagen in uw leven en natuurlijk wilt u er heel speciaal uitzien. Daar helpt ISAFRINA u dan graag bij. ISAFRINA is een gespecialiseerde AK PRO henna artist die haar training heeft gevolgd bij de welbekende Mr. Ash Kumar.

Wij creëren alleen unieke henna designs die on de spot zijn bedacht. Het design komt op de handen tot het midden van de onderarmen en bij de voeten tot aan de enkels. ISAFRINA zorgt ook voor extra bling in uw henna design. Het henna pakket is inclusief een simple henna design voor één extra persoon.

Bruiloft henna

Bridal Henna voor feesten

ISAFRINA heeft al ruim 15 jaar ervaring met henna applicatie en gebruikt alleen organische producten. U kunt ons benaderen voor henna diensten bij elke gelegenheden. Dit kan een feestje, etentje, première, event of familie huwelijken zijn. Onze creaties variëren van simple tot aan full heavy designs. Bekijk op Trouwen-Bruiloft.nl een artikel over bruidshenna.

ISAFRINA is gevestigd in Den Haag en biedt haar services aan zowel in Den Haag als daarbuiten. Heeft u een speciale wens en is deze niet opgenomen in onze prijzenoverzicht dan raden wij u aan contact met ons op te nemen zodat wij uw wensen kunnen bespreken. Bekijk hier de tarieven.

Vragen & antwoorden over bruidshenna

Wat is Bridal Henna?

Bridal henna is henna voor bruidjes op hun speciale dag.

Welke soort Henna gebruik je tijdens een sessie?

Wij maken alleen gebruik van organische henna, die zelf is gemaakt door iSafrina.

Kan je ook Henna zetten voor de bruidsmeisjes?

Bridal henna komt met een extraatje voor 1 extra persoon naar keuze. Bij meerdere personen dient dit eerst vooraf besproken te worden.

Safrina Algoe

Henna & Make-up

ISAFRINA is een artistieke bedrijf die henna en make-up services biedt aan vooral (toekomstige) bruidjes. Het bedrijf is in 2019 opgericht en de naam ISAFRINA is afkomstig van mijn naam Safrina. Ik ben een professionele henna en make up artiest van Surinaamse afkomst die haar passie in de artistieke wereld ruim 18 jaren terug heeft ontdekt. Lees meer.

Vragen over bruidshenna? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak!

Contact opnemen
to-topto-top
Open chat
Hallo 👋 Kan ik je ergens mee helpen? 💃💅💄🧜‍♀️