SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

00.00

ORDER LIST

Skip to Content

Bruidsmake-up aan huis en andere gelegenheden

Bruidsmake-up voor bruidjes

‘Ik heb Ja gezegd.’ Uw trouwdag. Een van mooiste dagen in uw leven en natuurlijk wilt u er heel speciaal uitzien. Daar helpt ISAFRINA u dan graag bij.

Wij bieden make-up en henna services aan voor alle aanstaande bruidjes. U wordt eerst uitgenodigd voor een proef sessie om al uw wensen en mogelijkheden te bespreken en samen gaan wij opzoek naar de beste producten die passen binnen uw wensen. Wilt u alleen gebruik maken van de make-up services of henna-services dan is dit ook mogelijk.

Bruids make up

Make-up voor elke gelegenheid

‘Just because’. U kunt ISAFRINA benaderen voor make-up diensten bij elke gelegenheden. Dit kan een date, feestje, etentje, première, event zijn of simpelweg om een nieuwe look te proberen. Wilt u gaan voor een all natural look, full glamour look of Vintage look? ISAFRINA nodigt u graag uit om een afspraak te maken zodat wij uw wensen kunnen bespreken.

ISAFRINA is gevestigd in Den Haag en biedt haar services aan zowel in Den Haag als daarbuiten. Heeft u een speciale wens en is deze niet opgenomen in onze prijzenoverzicht dan raden wij u aan contact met ons op te nemen. Alles is bespreekbaar. Bekijk hier de tarieven.

Vragen & antwoorden over bruidsmake-up

Is bruidsmake-up beschikbaar aan huis?

Alle mijn diensten op locatie beschikbaar. Hou rekening met eventuele reiskosten.

Is bruidsmake-up ook beschikbaar voor andere feesten?

Ja, mijn diensten zijn beschikbaar voor elke gelegenheid. Feestjes, evenementen, huwelijken etc.

Waar heb je professioneel leren omgaan met make-up?

Veel oefenen, praktijkervaring en een visagie opleiding.

Safrina Algoe

Henna & Make-up

ISAFRINA is een artistieke bedrijf die henna en make-up services biedt aan vooral (toekomstige) bruidjes. Het bedrijf is in 2019 opgericht en de naam ISAFRINA is afkomstig van mijn naam Safrina. Ik ben een professionele henna en make up artiest van Surinaamse afkomst die haar passie in de artistieke wereld ruim 18 jaren terug heeft ontdekt. Lees meer.

Vragen? Neem vrijblijvend contact met me op voor een afspraak

Contact opnemen
to-topto-top
Open chat
Hallo 👋 Kan ik je ergens mee helpen? 💃💅💄🧜‍♀️